KuCo

KunstenaarsCollectief

Alida van Leeuwen - Levenskunstenaar

Alida van LeeuwenFoto: "Alida" uit de fotoserie "Kwetschbaarheid" van KuCo collega Carla Broekhuizen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alida van Leeuwen (1970) houdt van kleuren en experimenteert graag. Zij werkt met verschillende materialen en haar onderwerpen zijn divers. Dit is terug te zien in haar schilderijen maar ook in haar andere creatieve uitingen.

Al vroeg kreeg zij het schilderen van haar vader, de Katwijkse kunstschilder Andries van Leeuwen (www.AndriesVanLeeuwen.nl), met de paplepel ingegoten. Alida heeft zich echter niet alleen door haar vader laten inspireren, maar door een groot aantal kunstenaars. Zij heeft diverse workshops en cursussen gevolgd, maar blijft toch altijd haar eigen weg volgen. Alida streeft niet naar perfectie, maar geniet van het creëren. Zij maakt graag "FEEL GOOD" schilderijen en de kernwoorden waarmee zij haar creatieve uitingen omschrijft zijn: Verblijden, Verwonderen en Vertederen.

Alida is een van de oprichters van kunstenaarscollectief KuCo. Zij vind het leuk om samen met anderen creatief bezig te zijn en te exposeren.

Mijn aanbod

  • Graag maak ik voor u een persoonlijk kunstwerk (naar aanleiding van een foto of thema).
  • Ook mogelijk: een muurschildering of tijdelijke raamschildering.
  • Ik organiseer op locatie (bijvoorbeeld bij u thuis of buiten) een workshop "Meditatief tekenen en schilderen" of "Creatief met plezier". Deze workshops zijn geschikt voor jong en oud.
  • Graag organiseer ik op uw verzoek exposities en werk ik mee aan creatieve bijeenkomsten.

Contactgegevens
Alida van Leeuwen
Website: www.AlidavanLeeuwen.nl
E-mail: info@KuCo.nl
Telefoonnummer: 06 49668551