Arjan Snijder

foto tafel Arjan Snijder 

De warmte van hout is uit geen inrichting te denken. Hout is altijd wel ergens te vinden, al dan niet gelakt of anderszins afgewerkt. Iedereen heeft een unieke smaak en visie op interieur. Waardoor niet ieder meubel bij iedereen past. Een eigen en uniek idee, dat maakt dat elk interieur past bij de bedenker. Maar niet alles is zomaar van bedacht tot gemaakt. Meubelmakerij AJ Snijder doet dit. Een visie, een idee omzetten en maken tot een passend en schitterend meubel. Een meubel wat met passie en liefde voor de materialen en het vak gemaakt is.
 
Van een idee of een vermaking van een meubel, bij Meubelmakerij AJ Snijder bent u aan het juiste adres. Heeft u een vorm/idee waar u uiting aan wilt geven? Of bent u carte blanche maar mist u wel iets in uw interieur. Of heeft u een probleem bijv.: opbergruimte tekort, een te lege kamer, geen bijeen passende meubels, niets dat past in uw visie of iets dergelijks. Dan kunnen de ideeën van Meubelmakerij AJ Snijder de oplossing zijn. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte.
 
Ook voor reparaties van meubelen kunt u bij mij terecht. Van een wiebelende stoel tot het vermaken van een kast. Een nieuwe bestemming voor een tafel?  Laat het perfect aanpassen naar uw nieuwe wensen. Vindt u het ook zonde om een oud meubel weg te doen? Misschien is een tweede leven aan uw meubel besteedt bijv: Van tafel naar bureau. Of van buffet naar boekenkast.
 
Ik werk veelal met massief hout(het liefst FSC en inlandig) maar verwerk ook veel andere materialen in meubels waaronder: koper, natuursteen, kunststof, aluminium, staal ed.
 
Kijk eens in de foto galerij voor wat voorbeelden van gemaakte projecten om u een idee te vormen over mijn werkzaamheden en voor misschien een leuk ontwerp van uw eigen hand.
 
Natuurlijk kunt u bij mij ook terecht voor al uw scheepstimmerwerk en/of reparaties.

Contactgegevens:
Arjan Snijder
Telefoonnummer: 06 39198446