Wil van der Plas

foto Wil van der Plas

Wil van der Plas komt uit Katwijk. Na haar pensionering als bedrijfsarts is zij zich vooral gaan ontwikkelen op creatief gebied. Zij heeft hiervoor verschillende cursussen gevolgd, zowel op het platte vlak als ruimtelijk, zoals: aquarelcursussen, creatieve handvaardigheid, keramiek, grafisch ontwerp en webdesign. Van 2007 t/m 2017 heeft zij de basis en vervolgopleiding “Tekenen en Schilderen” gevolgd bij "Vrije Akademie De Leuwenburgh" in Amsterdam. Van af september 2018 volgt zij een opleiding bij www.danieltavenier.com

Zij werkt op dit moment vooral met acrylverf op doek en/of papier. Haar stijl is heel divers. Zij heeft een voorkeur voor realistisch werken met af en toe een uitstapje naar het surrealisme. Ook maakt zij soms collages waarbij toeval effecten een grote rol spelen. De onderwerpen waar zij op dit moment vooral mee bezig is zijn strand- en zeegezichten.

Wil is lid van kunstenaarscollectief “De Leidsche Mondialen” en van “Galerie Beeldschoon”. Zij heeft een eigen atelierruimte in Katwijk aan de Ambachtsweg 2. Hier geeft zij onder andere ook workshops. Meer informatie over Wil is te vinden op haar website.

Contactgegevens:
Wil van der Plas
Website: 
www.wilvdplas.nl
E-mail: 
wilvdplas@hotmail.com
Telefoonnummer: 0612601478