Alida van Leeuwen

Alida van Leeuwen

Foto: "Alida" uit de fotoserie "Kwetschbaarheid" van fotografe Carla Broekhuizen.

Alida van Leeuwen (1970) noemt zichzelf "Levenskunstenaar". Zij streeft naar een zo vrolijk en creatief mogelijke invulling van haar leven en doet daarom iedere dag zoveel mogelijk leuke dingen.

Zij houdt van kleuren en experimenteert graag. Zij werkt met verschillende materialen en
haar onderwerpen zijn divers. Dit is terug te zien in haar schilderijen maar ook in haar andere creatieve uitingen zoals haar gedichten. In de periode 2016 - 2018 is zij dorpdichter van Lisse.

Al vroeg kreeg zij het schilderen van haar vader, de Katwijkse kunstschilder Andries van Leeuwen (www.AndriesVanLeeuwen.nl), met de paplepel ingegoten. Alida heeft zich echter niet alleen door haar vader laten inspireren, maar door een groot aantal kunstenaars. Zij heeft diverse workshops en cursussen gevolgd, maar blijft toch altijd haar eigen weg volgen. Alida streeft niet naar perfectie, maar geniet van het creëren. Zij maakt graag "feel good" schilderijen en gedichten. De kernwoorden waarmee zij haar creatieve uitingen omschrijft zijn: Verblijden, Verwonderen en Vertederen.

Alida is een van de oprichters van kunstenaarscollectief KuCo. Zij vind het leuk om samen met anderen creatief bezig te zijn en te exposeren.

Neem contact op met Alida voor.....
* een persoonlijk kunstwerk. Naar aanleiding van een foto of thema maakt zij graag een uniek schilderij of gedicht.
* een muurschildering of tijdelijke raamschildering.
* een workshop op locatie, zoals: "Meditatief tekenen en schilderen", "Tekenen en schilderen voor beginners" of "Stiftgedicht maken".
* het organiseren van een expositie of kunstmarkt. 

Contactgegevens
Alida van Leeuwen
Website: www.AlidavanLeeuwen.nl
E-mail: info@KuCo.nl
Telefoonnummer: 06 49668551