Zie voor de meest actuele activiteiten en nieuwtjes de KuCo Facebook of Instagram pagina

FacebookInstagramFlower Parade Show in Rijnsburg
vrijdag 12 augustus van 16 tot 22 uur

TOEGANG GRATIS

Al een dag voordat de bloemenparade door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk rijdt, kan deze worden bekeken in Bloemenveiling Royal FloraHolland, Laan van Verhof 3 in Rijnsburg. Diverse KuCo leden zijn in de hal creatief aanwezig en laten zich inspireren door de bloemenpracht. Thema van 2022 is "Feest".  
Kunst in Katwijk markt
16 augustus 2022 van 10 tot 18 uur


De Kunst in Katwijk markt maakt onderdeel uit van de grote Toeristenmarkt in het centrum van Katwijk aan Zee. Deze markt vindt u op het Andreasplein, achter de Witte Kerk aan de Boulevard.

De Kunt in Katwijk markt zit bomvol echte kunst. Maak kennis met een groot aantal regionale kunstenaars en hun werk. Allerlei kunststromingen zijn aanwezig, van klassiek tot modern en van realistisch tot abstract. Ook is er een grote diversiteit in kunstvormen; van schilderijen tot foto's en van beelden tot glaswerk en textiel. Er worden diverse demonstraties gegeven en natuurlijk “en plein air” geschilderd. Ook worden er diverse gratis workshops gegeven en worden speciale kunstkaarten uitgedeeld aan de bezoekers. Zie onze facebook pagina voor meer en de meest recente informatie.
Kunst in 't Overbosch
20 en 21 augustus 2022, van 10 tot 17 uur

Een bos vol kunstenaars, die allemaal actief bezig zijn.
Een gezellig evenement voor jong en oud.
De ingang van het Overbosch vindt u aan de Rijnsburgerweg 3 in Voorhout

Vanuit KuCo doen mee: 
Sonja van Egmond, France Linder, Greetje Knetsch, Trudi Huigen, Colin Huigen, Nico Duivenvoorde, Ineke Roos, Tineke van Amsterdam en Alida van Leeuwen
Kunstmarkt Katwijk aan den Rijn
27 augustus 2022 van 10 tot 17 uur

Tijdens de feestweek in Katwijk aan den Rijn is op het laatste deel van de Achterweg (ter hoogte van Luyten tweewielers) een gezellige kunstmarkt als onderdeel van de grote braderie. 
Expositie "Kunst = (geen) Wetenschap"
23 augustus tot en met 15 oktober 2022

In BplusC bibliotheek Nieuwstraat in Leiden exposeren diverse KuCo kunstenaars werk in het kader van Leiden Science Year 2022.

Van de "Hyperbolische Transformatie" oftewel een wiskundige visueel gemaakt entiteit van Kees van Leeuwen tot een intuitief paneel van Trudi Huigen waarin het ontstaan van leven, het afgebroken worden daarvan en het heelproces, worden weergegeven.

Van mixed media tot realistisch geschilderd olieverf schilderij. Iedere KuCo deelnemer geeft op zijn of haar manier een eigen interpretatie aan dit thema.

Een verrassende, bijzondere en diverse expositie die zeer zeker spraakmakend zal zijn. 
Expositie bij Basalt Leiden
7 november 2022 tot 3 februari 2023

Meer informatie volgt