Zie voor de meest actuele activiteiten en nieuwtjes de KuCo Facebook of Instagram pagina

FacebookInstagramKom in de Kas Rijnsburg
1 april 2023 van 10 tot 16 uur

In het tuinbouwgebied "De Kloosterschuur" in Rijnsburg zijn tijdens het evenement "Kom in de Kas" diverse kunstenaars aanwezig in de deelnemende bloemen en potplanten kwekerijen. 
Montmartre Katwijk aan Zee
27 april 2023 van 11 tot 15 uur


Gezellige creatieve en kunstzinnige markt op het schoolplein van basisschool de Farelschool, Koninginneweg 38 in Katwijk aan Zee. Er is van alles te zien en te doen. Van unieke kunstzinnige kado's tot creatieve workshops voor jong en oud. 
TULPEN-Kunst in de Tulperij
van 25 maart tot en met 14 mei 2023

KuCo kunstenaars Trudi en Colin Huigen, Hélène van de Vijver, Ellen Gozeling, Kees van de Reep en "Paspartoe" verkopen hun TULPEN KUNSTWERKEN in "de Tulperij", Oude Herenweg 16B in Voorhout. 

In de Tulperij is verder ook een tulpenpluktuin, bollenverkoop, informatie over het bedrijf, winkel en caterig met gezellige zitjes binnen en buiten. 

Openingstijden alle dagen van 9.00 – 18.00 uur, ook op zon- en feestdagen, van 25 maart tot en met 14 mei 2023

www.detulperij.nl
Expositie "B(l)oeiend Lisse" in het gemeentehuis van Lisse
4 april tot en met 2 juni 2023

Tijdens deze kleurrijke expositie in het gemeentehuis van Lisse is werk te zien van Andries van Leeuwen, Annet van Gerven, Anita van Vliet, Irene Kurpershoek, Lisette Hogewoning, Colin Huigen, Tineke van Amsterdam, Sonja van Egmond, Mieke Bijker, Maria Veldhuis, Jos den Hartogh en Karaneh Haddad. Deze expositie maakt onderdeel uit van Lisse825. De expositie is vrij te bezoeken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur. 
Montmartre Rijnsburg
woensdag 14 juni 2023 van 9 tot 15 uur

Tijdens de gezellige paardenmarkt in Rijnsburg, doen diverse KuCo leden mee met een mini-Montmartre op het Spinoza terras, rond het Spinoza beeldjeaan de kop van de Vliet (Vliet Noordwijkde, tegenover nummer 13). 
"Kunst in Katwijk"-markt
4 juli 2023 van 11 tot 21 uur

Op het Andreasplein in Katwijk aan Zee is een thema markt "Kunst in Katwijk" waar diverse KuCo leden aanwezig zijn. Deze markt maakt onderdeel uit van de toeristenmarkt. Naast de aanwezigheid van een groot aantal kunstenaars, kan je ook zelf kunst maken in de workshopkraam. 
"Crea-markt"
8 augustus 2023 van 11 tot 21 uur

Op het Andreasplein in Katwijk aan Zee is deze dinsdag een creatieve markt waar diverse KuCo leden aanwezig zijn. Deze markt maakt onderdeel uit van de toeristenmarkt. Er zijn allerlei creatieve materialen te koop, er worden demonstraties gegeven en je kunt zelf creatief aan de slag. 
Expositie in De Oude Redschuur, Rijnmond 200 in Katwijk aan Zee
8 tot en met 20 augustus 2023
Kunstmarkt Katwijk aan den Rijn
zaterdag 26 augustus 2023 van 10 tot 17 uur

Gezellige en sfeervolle Kunstmarkt als onderdeel van de grote Braderie, tijdens de feestweek in Katwijk aan den Rijn