Rian Verbeek-de Lincel
RV Galerie& Atelier

schilderij Rian Verbeek


Rian Verbeek-de Lincel is beeldend kunstenares en galeriehoudster in Noordwijk. Zij ontwikkelde in de loop van de jaren een ongecompliceerde eigen schilderstijl, waarbij ze gebruik maakt van “licht en schaduw” en “de kunst van het weglaten”. Met veel gevoel voor kleur maakt zij schilderijen waarbij strand en natuur een hoofdrol spelen. Zij schildert op onnavolgbare wijze op de nu zo populaire oude gebruikte steigerdelen. Als autodidact kunstenaar, opgeleid buiten de officiële academies, werkt zij zonder enige binding met tradities, stromingen of mode.

V
eelal werkt zij in opdracht. De gemiddelde levertijd is 6 tot 8 weken. 

Sinds februari 2012 heet Rian de kunstliefhebber van harte welkom in Galerie SteigerArt in de oude kern van Noordwijk Binnen. In haar galerie geeft zij tevens workshops en krijgen andere kunstenaars de kans om zich te profileren middels exposities en/of het geven van workshops. Vaste exposanten zijn o.a. Ghislaine van Tongeren (keramiek) en Nico Duivenvoorde (schilderijen), beiden uit Noordwijk.

Tevens is de ruimte prima geschikt om te verhuren voor bijvoorbeeld een eigen schilder groepje of zakelijke vergaderingen.

Contactgegevens
Rian Verbeek- de Lincel
Adres: RV Galerie& Atelier, Van Limburg Stirumstraat 17, Noordwijk
Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur
Website: www.rianverbeek.com
E-mail: info@rianverbeek.com
Telefoonnummer: 06-24954772