Trudi en Colin Huigen

kraam Bavonia Mozaiek

Trudi en Colin Huigen zijn moeder en zoon. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van bijzondere mozaïeken en werken samen onder de naam “Bavonia Mozaïeken Kunst”, vernoemd naar Trudi's moeder.

Trudi vertelt: "Als ik ergens mee zat, leuk of niet leuk, zei mijn moeder altijd: Steek maar een kaarsje op. Zo ben ik op het idee gekomen om wens-, gedenk- en troostaltaartjes te gaan maken. Ik maak ze in allerlei soorten en maten en vaak breng ik dan allerlei symbolen van verschillende religies bij elkaar. Maar ik mozaïek veel meer. Onder andere boeddha’s of Oriëntaal lijkende taferelen. Ook vind ik het leuk om (klein)meubels op te pimpen".

Colin, die autisme en een verstandelijke beperking heeft, begon eigenlijk als eerste met mozaïeken en heeft zijn moeder enthousiast gemaakt voor deze mooie en ontspannende bezigheid. Hij houdt van Hollandse taferelen en heeft inmiddels diverse werken in opdracht gemaakt. Naast mozaïeken, schildert Colin in een geheel eigen stijl. 

Voorbeelden van hun werk vind je op onderstaande facebook pagina. Neem ook gerust contact op voor een mozaïekwerkstuk op maat.

Contactgegevens:
Trudi en Colin Huigen

Facebook: www.facebook.com/bavoniamozaiekenkunst
E-mail: trudihuigen@hotmail.com
Telefoonnummer: 06 20380656