EXPOSITIE "Winters Geluk"
12 januari tot en met 3 april 2024

Diverse KuCo leden exposeren rond het thema "Winters Geluk" in het gebouw van de Kulturele Raad, Prinses Irenelaan 16 in Hillegom. Deze expositie is vrij te bezoeken tijdens de openingstijden van het gebouw, van maandag tot en met vrijdag overdag en 's avonds van maandag tot en met donderdag. expositie "Lisse 825"
27 oktober tot en met 29 december 2023

KuCo expositie in het gemeentehuis van Lisse, Heereweg 254. Vrij te bezoeken tijdens openingstijden.

Als afsluiting van het Lisse 825 jaar exposeren diverse leden van het regionale KunstenaarsCollectief KuCo in het gemeentehuis van Lisse.

Denkend aan Lisse nu en toen, zijn door de kunstenaars diverse ideeën uitgewerkt. Van schilderijen tot foto’s. Maar ook in keramiek, glaswerk, mozaïek, assemblage, hout en nog veel meer. Ook het gedicht “Lisse 8-2-5” van Alida van Leeuwen, oud-dorpsdichter van Lisse, is te zien, lezen èn horen.

Natuurlijk zijn er diverse bloemen te zien, waaronder een groot aantal tulpen. Geschilderd, gefotografeerd, in mozaïek en van glas. Herkent u Keukenhof? Misschien niet. Maar laat u eens verrassen door deze bijzondere afbeelding.

Ook de dieren in en om Lisse zijn niet vergeten en diverse vogels waaronder een ijsvogeltje en een uil zijn aanwezig.

Diverse gebouwen, zoals de Engelbewaarderkerk, de Hervormde (Oude) Kerk, een bollenschuur en boerderij geven Lisse van nu en toen weer en zijn op doek, foto en in hout vormgegeven. Hierbij wordt niet alleen aandacht besteed aan diverse bouwwerken in Lisse, maar ook aan de bijen in Lisse. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op en in de achterste vitrinekast.

Natuurlijk ontbreekt ook de tulpenvaas niet. De één is van hout en epoxy gemaakt. De ander geassembleerd uit diverse gebruikte materialen, zoals vorken en lepels. Dergelijke unieke vazen heeft u nog nooit gezien en zijn speciaal ontworpen voor deze expositie.

Ook de Lisser zelf ontbreekt natuurlijk niet. Als figuurtje op een 8, 2 of 5. In de wind. Dansend. Een tulpenmevrouw van mozaïek. Of bedekt met bollenzand. Waar herkent u zichzelf het beste in?

 

 expositie "Buren van Bernardus"
6 oktober tot en met 31 december 2023

Zes KuCo leden uit Sassenheim exposeren als "de buren van Bernardus" hun mooiste werk op de diverse expositiewanden in woonzorglocatie Bernardus, Hoofdstraat 82 in Sassenheim. 

Lisette Hogewoning exposeert haar serie van bankjes in Sassenheim.
Van Sonja van Egmond zijn vijf dierenportretten te zien.
Verder doen mee: Thelma den Adel, Gerdien Biersteker, Ellen Gozeling en Tineke van Amsterdam.

In de drie vitrinekasten bij de entree is werk te zien van KuCo leden Mieke Bijkerk-Hanse, Anite van Vliet en Caroline den Haan. Kleur in Sassenheim
30 juni tot en met 4 oktober 2023

Expositie van KuCo leden Jos den Hartogh, Corrie Huguenin, Irene Kurpershoek, Femke Bender, Caroline van Duyvenbode, France Linder, Nico van Duivenvoorde en Ineke Roos in verzorgingshuis De Bernardus, Hoofdstraat 82 in Sassenheim. Bezichtiging is mogelijk op alle dagen, tijdens kantooruren. Toegang vrij. Expositie Mariska Aniba
van 1 juli tot en met 2 oktober 2023

Topaz Overduin, Nachtegaallaan 5 in Katwijk.
Haar werk is te zien in de gang naar de nieuwe kapel.
Toegang vrij tijdens de normale openingstijden van de receptie. Expositie "Kleurenpracht in Hillegom"
27 juni tot en met 29 augustus 2023

Bollenvelden kunnen op allerlei manieren worden weergegeven. Van een wazige kleur in de verte, zoals op de foto van Pim Rusch, tot een collage van allemaal kleine tulpenschilderijtjes, zoals Ilse van Vliet het heeft weergegeven.

Iedere kunstenaar die meedoet aan de expositie “Kleurenpracht” in de bibliotheek in Hillegom heeft zijn of haar eigen interpretatie aan het thema gegeven. Er is een grote verscheidenheid aan stijlen en materiaalkeus. Van foto tot dot art en van acrylverf tot collage.

De één met knallende kleuren; de tulpen van Meggie Plat spatten als het ware van het doek af. De ander met pasteltinten, zoals het sfeervolle werk van Siona Snel.

Natuurlijk zijn ook meer traditionele werken te zien, zoals de realistische foto van een bollenveld van Leni Kuper. Annet van Gerven schilderde, heel herkenbaar, de bollenvelden bij Dever.

Jos den Hartogh schildert in “Naïef Realistische” stijl. Een manier van schilderen die momenteel ook heel populair is in de diverse musea.
Als je je afvraagt wat de puntjes van Ellen Gozeling voorstellen, dan is de hint “Amsterdam” misschien voldoende. Haar tulpenvelden is dus eigenlijk een stad.

Andries de Graaf, Saskia Zoet en Babette Zandbergen, de drie kunstenaars van “Paspartoe”, hebben prachtig kleurrijk werk ingeleverd. En dat een schilderij niet altijd recht hoeft te hangen is ook heel goed te zien. Tja, bollenvelden zijn nu eenmaal ook niet altijd rechthoekig.

De expositie “Kleurenpracht in Hillegom” is tot en met 29 augustus te zien tijdens de openingstijden van bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 in Hillegom. Kunstmarkt Katwijk aan den Rijn
zaterdag 26 augustus 2023 van 10 tot 17 uur

Gezellige en sfeervolle Kunstmarkt als onderdeel van de grote Braderie, tijdens de feestweek in Katwijk aan den Rijn, op het laatste deel van de Achterweg, ter hoogte van Luyten tweewielers.

In samenwerking met Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn. Een groot aantal KuCo leden en collega kunstenaars is aanwezig om hun werk te laten zien en workshops en demonstraties te geven. Er zijn veel kunstvormen te bewonderen en te koop. Van foto’s en schilderijen tot mozaïek en textiel. Voor een mooie grote foto boven de bank of klein creatief cadeautje voor de verjaardag van je beste vriend(in); er is van alles te zien en te koop. Dus kom gezellig langs en laat je inspireren en verrassen. EXPOSITIE: "HOEZEE?!"
dinsdag 8 tot en met zaterdag 19 augustus 2023, van 13-17 en 19-21 uur

De Oude Redschuur, Rijnmond 200 in Katwijk aan Zee

HoeZee?! staat zowel voor “Hoera!” als voor “Hoe gaat het met onze zee?”. Mede door de bijzondere expositielocatie, namelijk De Oude Redschuur in Katwijk aan Zee, is voor deze titel gekozen.

Van schilderijen tot beelden en van mozaïek tot sieraden, alles is te bewonderen en te koop.

Schilderijen van boten op Zee. Strandgezichten bij mooi weer en bij storm. Het Katwijk van toen en nu. Jong en oud op het strand, een strandstoel en de Oude Kerk. Of iets heel anders: kleurrijke verstilde druppels die in water vallen. Maar dit is slechts de beschrijving van een klein deel van de hangende werken.

Want ook te zien is een golf gevangen in steen, en de kleur van water in de vorm van een hanger aan een ketting. En wat dacht u van de bloempot die van schelpen is gemaakt? Of een strandhuisje met Nijntje. Voor kunstliefhebbers van alle leeftijden is heel veel leuks te zien op deze bijzondere expositie van kunstenaars uit Katwijk en omgeving.

De Oude Redschuur is een bijzondere locatie die momenteel beheerd wordt door CoastBusters. Zij hebben ook de Limes Bubble Barrier mogelijk gemaakt. Deze voorkomt dat zwerfafval via de Rijn in zee terecht komt. CoastBusters heeft in De Oude Redschuur hierover een interessante expositie. Dus een bezoek aan deze locatie is nu dubbel zo leuk!

Toegang gratis. "Crea-markt"
8 augustus 2023 van 11 tot 21 uur, Andreasplein in Katwijk aan Zee

Op deze markt zijn allerlei creatieve materialen en unieke creatieve cadeauartikelen te koop. Daarnaast worden er diverse demonstraties gegeven en kan jong en oud ook zelf creatief aan de slag. 

Tussen 11 en 13 uur is er een “bling bling mozaïek workshop” onder begeleiding van Trudi Huigen en vanaf 13 uur start het open schilder atelier onder begeleiding van Tineke van Amsterdam. Deelname aan de workshops en gebruik van de materialen is gratis, maar er is een beperkt aantal plaatsen per ronde dus vol = vol, en voor de materialen geldt op = op.Fun For Kids
1 augustus 2023 van 11 tot 17 uur, Andreasplein, Katwijk aan Zee

van 11 tot 15 uur: Kinder Vrijmarkt
van 14 tot 17 uur: Schminken door "de Toverkist" (https://www.de-toverkist.nl)
van 14 tot 17 uur: creatieve workshop met Meggie Plat (http://meggieplat.nl/kinderkunstatelier)Krijtkunst Festival Katwijk aan Zee

11 juli van 11 tot 17 uur

 

Op dinsdag 11 juli van 11 tot 17 uur is onder begeleiding van de Internationaal bekende kunstenares Donna Corbani (www.corbani.com) een Krijtkunst Festival op het Andreasplein in Katwijk aan Zee.

Iedereen die het leuk vindt om te tekenen op straat, zowel enthousiaste kinderen als professionele kunstenaars, zijn van harte welkom om mee te doen. Dit festival is voor alle leeftijden en deelname en gebruik van de materialen is gratis.

We gaan aan de slag in de traditie van de Italiaanse straatschilders die prachtige kunstwerken maken met krijt. Er zijn voorbeelden aanwezig en Donna Corbani helpt je graag op weg met praktische tips.

Naast het voor kinderen zo bekende straatkrijt, zijn er softpastels in vele kleuren. Hiermee kan je nog mooier en gedetailleerder tekenen op straat.

Op straat tekenen is een heel leuk om samen te doen met je kinderen, familie of vrienden. Als je je vooraf aanmeldt via info@KuCo.nl dan wordt een mooi plekje voor je gereserveerd. Maar aanmelden is niet verplicht. Je mag ook spontaan langskomen om mee te doen. 

 Montmartre Katwijk / Kunst in Katwijk-markt
4 juli 2023 van 11 tot 21 uur

Op het Andreasplein in Katwijk aan Zee is een kunstzinnige thema markt in "Montmartre" sfeer waar diverse KuCo leden en andere kunstenaars aanwezig zijn. Deze markt maakt onderdeel uit van de toeristenmarkt. Naast de aanwezigheid van een groot aantal kunstenaars, kan je ook zelf actief aan de slag "a la Montmartre", dus "en plein air" oftewel "in de buitenlucht" schilderen. Er zijn materialen en diverse schildersezels aanwezig.

 

MAAK JE EIGEN VERMEER

Vanaf 11 uur kan je bij Tineke van Amsterdam je eigen "Vermeer" maken. Deze workshop duurt totdat de doekjes op zijn. Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan vooraf bij mij aan.

WIEROOKSTOKJE HOUDER MAKEN

Tussen 12 en 14 uur kan je bij Trudi Huigen een wierookstokje houder maken "a la Bohème". Ook hiervoor kan je je vooraf aanmelden, als je zeker wilt zijn van een plekje. 

EN PLEIN AIR SCHILDEREN

Verder zijn er 3 staande schilderezels aanwezig waarop je zelf "en plein air" mag gaan schilderen. Het doek krijg je van mij cadeau. Er is aan de schildersezel plek van 15 tot 17 uur (2 ezels beschikbaar) en van 18 tot 20 uur (3 ezels beschikbaar)

 

 KLEURPLAAT WEDSTRIJD READSHOP KATWIJK


In samenwerking met KunstenaarsCollectief KuCo organiseert Readshop Katwijk een kleurplaat wedstrijd voor jong en oud. Het thema van deze kleurplaat is "Superhelden" omdat op dinsdag 27 juni vanaf 16 uur diverse superhelden aanwezig zijn op het Andreasplein in Katwijk aan Zee om samen met muziekvereniging UNI en wethouder Knape het toeristenmarkt seizoen te openen. 


Voor alle leeftijden is er een leuke prijs te winnen. Je kunt de kleurplaat ophalen bij de Read Shop of zelf op A4 formaat printen. Daarna lekker kleuren, plakken of wat je maar wilt om hem zo mooi en bijzonder mogelijk te maken.

 

Lever de kleurplaat voor 24 juni in bij de Readshop in Katwijk, Noordzeepassage 105 of op dinsdag 27 juni voor 16 uur bij de "Weggeefkraam" tijdens de Gezond en Gelukkig markt op het Andreasplein. 

 

De prijsuitreiking is op 27 juni om 16.30 uur op het Andreasplein en dat wordt natuurlijk een feestje!

 KuCo expo in verzorgingshuis "de Bernardus"
April tot en met juni 2023

In de expositieruimtes van verzorgingshuis "de Bernardus" (Marente), Hoofdstraat 82 in Sassenheim, exposeren momenteel de volgende KuCo leden:

Hang: Robert van Rossum – spiegellijsten 
Vitrinekasten: Laeti Roos – dot art

 Montmartre Rijnsburg
woensdag 14 juni 2023 van 9 tot 15 uur

Tijdens de gezellige paardenmarkt in Rijnsburg, doen diverse KuCo leden mee met een mini-Montmartre op het Spinoza terras, rond het Spinoza beeldjeaan de kop van de Vliet (Vliet Noordwijkde, tegenover nummer 13). 

 

Wie maakt het mooiste schilderij van de Rijnsburgse Paardenmarkt?

Op het plein bij het beeld van Spinoza, aan de kop van de Vliet, is op woensdag 14 juni van 9 tot 15 uur een echt Rijnsburg mini Montmartre. 

Er zijn schildersdoeken aanwezig waarop iedereen “en plein air” de Rijnsburgse Paardenmarkt op zijn of haar eigen manier kan weergeven. Staand of zittend achter een schildersezel, kan je de omgeving vastleggen, een portret van iemand maken of een zelfverzonnen afbeelding schilderen.

Tineke van Amsterdam en Alida van Leeuwen, twee kunstenaars van KunstenaarsCollectief KuCo (www.KuCo.nl), zijn aanwezig om je, indien nodig en gewenst, te helpen.

Naast een echt schildersdoek, zijn alle materialen zoals kwasten, paletmessen en verf, volop aanwezig. Maar je mag natuurlijk ook je eigen materialen meenemen om mee aan de slag te gaan.

Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan vooraf aan via info@kuco.nl Want vol = vol (aantal plekken) en op = op (aantal doeken). Iedereen, amateur en professioneel kunstenaar, jong of oud, kan meedoen.

Op het Rijnsburg Montmartre zijn daarnaast diverse kunstenaars aanwezig om hun werk te tonen en verkopen. Van leuke unieke creatieve cadeautjes tot een kleurrijk schilderij of sfeervolle foto voor aan de muur, er is echt van alles.

 

 Expositie "B(l)oeiend Lisse" in het gemeentehuis van Lisse
4 april tot en met 2 juni 2023

Van 4 april tot en met 2 juni is de expositie “B(l)oeiend Lisse” te zien in het gemeentehuis van Lisse. Diverse regionale kunstenaars van KunstenaarsCollectief KuCo (www.KuCo.nl) laten in het kader van Lisse 825 een veelheid aan kleurrijke kunstwerken zien.

Zo kunt u genieten van de impressionistische werken van Annet van Gerven, Tineke van Amsterdam en Karaneh Haddad en de klassieke museale schilderijen van Andries van Leeuwen.

Iedere deelnemende kunstenaar heeft weer een eigen manier van werken, wat de expositie heel afwisselend maakt. Het werk “Bollenveld”, geschilderd in de unieke stijl van Jos den Hartogh, is weer heel anders dan het werk van Ineke Kurpershoek.

Lisette Hogewoning doet mee met een collage getiteld “Power to the Flower” en Colin Huigen heeft een collage gemaakt “Welkom in Lisse”. Samen met Trudi Huigen exposeert hij daarnaast bloemen gemaakt in mozaïek. De bloemen van glas zijn van Mieke Bijkerk-Hanse

Sonja van Egmond laat deze keer geen schilderwerk, maar foto’s zien. Een kunstvorm die zij ook heel goed beheerst.

Maria Veldhuis is heel veelzijdig en heeft voor deze expositie gekozen voor een aquareltekening van een tulp.

De expositie is te bezichtigen van maandag tot en met woensdag van 8:30 tot 17 uur, op donderdag van 8:30 tot 20 uur en op vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur. Het gemeentehuis van Lisse is te vinden aan de Heereweg 254 in Lisse. U kunt hier gratis parkeren. Een bezoek aan deze expositie is leuk te combineren met een bezoek aan museum De Zwarte Tulp (4 minuten lopen), een lunch op het “Vierkant” (3 minuten lopen) of een bezoek aan de gezellige winkelstraat van Lisse (Kanaalstraat, 7 minuten lopen).TULPEN-Kunst in de Tulperij
van 25 maart tot en met 14 mei 2023

KuCo kunstenaars Hélène van de Vijver, Ellen Gozeling, Kees van de Reep en "Paspartoe" verkopen hun TULPEN KUNSTWERKEN in "de Tulperij", Oude Herenweg 16B in Voorhout. 

In de Tulperij is verder ook een tulpenpluktuin, bollenverkoop, informatie over het bedrijf, winkel en caterig met gezellige zitjes binnen en buiten. 

Openingstijden alle dagen van 9.00 – 18.00 uur, ook op zon- en feestdagen, van 25 maart tot en met 14 mei 2023

www.detulperij.nlMontmartre Katwijk aan Zee
27 april 2023 van 11 tot 15 uur

 

Op de schoolpleinen bij basisschool De Farèl, Koninginneweg 38 in Katwijk aan Zee, is op Koningsdag van 11 tot 15 uur een kunstzinnige en creatieve markt voor jong en oud.

Diverse kunstenaars van het regionale KunstenaarsCollectief KuCo (www.KuCo.nl) laten daar op donderdag 27 april bijzondere kunstwerken en andere creatieve uitingen zien. Een aantal kunstenaars is actief bezig zodat je kunt zien hoe hun werk tot stand komt.

Wil je zelf ook creatief aan de slag? Er zijn diverse workshops te volgen voor jong en oud. Voor alle workshops geldt: iedereen is van harte welkom om aan te schuiven. De minimale leeftijd om zelfstandig deel te nemen is 8 jaar. Echter, onder begeleiding van een volwassene mogen ook jongere kinderen meedoen.

Deelname aan de workshops is gratis maar wel voor eigen risico. Er is per ronde plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus vol = vol, en voor de materialen geldt op = op.

Workshop “Anders Mozaïeken”
Onder begeleiding van Trudi Huigen maak je je eigen “Koninklijke schelp” of “Koninklijk tegeltje”. Gebruik daarbij allerlei kleurrijke materialen zoals mozaïek- en strass steentjes, glitters, plaatjes, kralen etc.

Schilderworkshop
Onder begeleiding van Tineke van Amsterdam en Annet van Gerven ga je aan de slag met acrylverf en maak je als een echte kunstschilder je eigen schilderij. Er zijn diverse voorbeelden ter inspiratie aanwezig en de kunstenaars helpen je natuurlijk als je zelf een bepaald idee hebt dat je graag zou willen schilderen.

Workshop figuurzagen
Onder begeleiding van Robert van Rossem (www.kunstspiegellijsten.nl) ga je een eigen mini spiegellijst maken.

Er is daarnaast op creatief en kunstzinnig gebied van alles te koop. Van een uniek ontworpen t-shirt tot een handgemaakt sieraad en van een leuk schilderijtje tot een sfeervol tuinbeeld, je vindt het allemaal op Katwijks Montmartre. Kom in de Kas Rijnsburg
1 april 2023 van 10 tot 16 uur (gratis evenement)

In het tuinbouwgebied "De Kloosterschuur" in Rijnsburg zijn tijdens het evenement "Kom in de Kas" diverse KuCo kunstenaars aanwezig in de deelnemende bloemen en potplanten kwekerijen. 

 

Hierbij een overzicht van waar de deelnemende KuCo leden staan:

 

Qanturium Pot Anthurium - Trappenberglaan 47 – Flora Brass Rijnsburg 

Louis J. Blondiau - demonstratie monochrome schilderen (zwart/wit techniek) 
Annet van Gerven - schilderworkshop voor klein en groot 

 

Verhaar Echeveria - Trappenberglaan 53 

France Linder – demonstratie “Kunst met een Knipoog” 
Coby van Duijvenboden – schilderijen 
Gerrie van de Reep – demonstratie steenbewerken (slijpen en polijsten)
  

Bosrand perkgoed - Trappenberglaan 63 - ijsverkoop 

Caroline den Haan - workshop hanger maken van glasmozaïek  

 

Esmeralda Gerbera’s - Hogeweg 15 (Harmonie Katwijk + schminken) 

Wijnie de Boer – schilderijen 
Wim de Boer – fotograaf  
Wim gaat foto’s maken van de bezoekers die hij meteen kan afdrukken. 

 

Lilies of life – Kloosterschuurlaan 16 – afstand bestuurbare vrachtwagens + suikerspin + film 

Greetje Knetsch – kunst met bijzondere materialen/recycle art
Paspartoe – kunst van kunstenaars met een verstandelijke beperking  
Pim Rusch - fotografie
Meggie Plat - schilderijen/moderne kunst
 

Tilburg Cymbidium - Kloosterschuurlaan 10 – catering en EHBO 

Ineke Roos - keramiek 
Evelien Hazenoot – textiele werkvormen 
Nico Duivenvoorde – beelden en schilderijen van en met klei 

 

Indoor Volkstuin - Kanaalpad Noord-West 1 - lammetjes 
Trudi Huigen - workshop creatief mozaïeken 
Colin Huigen – mozaïek en collage 
Maria Veldhuis - aquarel Expositie bij Basalt Leiden
30 november 2022 tot 3 februari 2023

25 leden van KunstenaarsCollectief KuCo exposeren samen werken rond het thema "Kleur in de Winter".

Van schilderijen tot keramiek en van glaswerk tot textiel, er is van alles te zien. Naast 41 hangende werken verdeeld over de diverse muren in de diverse gangen, zijn er ook twee vitrinekasten gevuld met de mooiste kunstwerken. Veel van de werken zijn te koop. 

De expositie in Basalt is van maandag tot en met vrijdag te bezoeken tijdens de openingstijden (van 9 tot 16 uur).

Het adres is: Wassenaarseweg 501 in Leiden. Parkeren kan op het terrein. De eerste 30 minuten is dit gratis, daarna betaal je 2 euro per uur. Dit kan je met je bankpas bij het uitrijden bij de slagboom betalen. 23 augustus tot en met 15 oktober 2022
Expositie "Kunst = (geen) Wetenschap" in BplusC bibliotheek Nieuwstraat in Leiden17 september 2022 van 10 tot 16 uur
Doe Mee Festival, Marktplein te Katwijk aan zeeZaterdag 10 september 2022 van 10 tot 16.30 uur
Cultuurmarkt Katwijks Museum


27 augustus 2022 van 10 tot 17 uur
Kunstmarkt, Achterweg te Katwijk aan den Rijn20 en 21 augustus 2022, van 10 tot 17 uur
Kunst in 't Overbosch, Rijnsburgerweg 3 in Voorhout16 augustus 2022 van 10 tot 18 uur
Kunst in Katwijk markt, Andreasplein te Katwijk aan Zeevrijdag 12 augustus van 16 tot 22 uur
Flower Parade Show in RijnsburgZaterdag 2 juli 2022 van 11 tot 16 uur
"Kunst in het park", Elsbroekpark Hillegom, Abellalaan2 juli 2022 van 14 tot 20 uur
Moods in the Woods28 juni 2022 van 10 tot 18 uur
CreaMarkt, Andreasplein te Katwijk aan Zeezaterdag 18 juni 2022 van 10 tot 17 uur
Open Dag Waterrecreatie Woubrugge8 juni 2022 van 9 tot 15 uur
Rijnsburgs Montmartre27 april 2022 van 11 tot 15 uur
Montmartre Katwijk aan Zee16 april 2022 van 10 tot 17 uur
Montmartre Hillegom5 januari tot en met 26 februari 2022
Dichter bij Kunst - expositie bibliotheek Hillegom
Een digitale presentatie van deze expositie is te zien via: https://youtu.be/AYcckF96SOU29 oktober 2021 tot en met 3 januari 2022
Expositie “Boek en Kunst” in bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 in Hillegom


4 september tot en met 31 december 2021
expositie "Pieterskerk 900" in BplusC bibliotheek Nieuwstraat in Leiden12 tot en met 30 oktober 2021
"Kunst in de etalage" in winkelcentrum Zeezijde in Katwijk aan Zee14 en 15 augustus 2021
Kunst in 't Overbosch te Voorhout


Digitale expositie: "Radar Love"
https://youtu.be/ND25ak679gcZOMER expositie (digitaal)
https://youtu.be/B0-dwr3AgzgDigitale expositie "Lente"
https://youtu.be/HKJ2HY2ouIo2 september tot en met 11 november 2020
Expositie “Kunstig Genieten’ in Topaz Overduin te Katwijk aan Zee


7 oktober tot en met 31 december 2020
Expositie "Pilgrims" in BplusC locatie bibliotheek Nieuwstraat te Leiden5 oktober 2020 tot en met 3 januari 2021
Expositie Mariska Aniba in Wellness Warmond


Diverse KuCo kunstenaars doen mee met het project "Pakje Kunst"
www.pakjekunst.com10 september tot en met 31 oktober 2020
Overzichtstentoonstelling Wil van der Plas in BplusC locatie Het Leidse Volkshuis te Leiden1 september tot en met 31 oktober 2020
Expositie weefwerk “Wereldse vrouwen” van KuCo lid Celine Michel


21 juli tot en met 25 oktober 2020
Expositie “Kleurrijk Genieten” in revalidatiecentrum Basalt te Leiden


1 juli tot en met 3 oktober 2020
Expositie "Meditatiekunst" van Femke Bender in Wellness Warmond19 september 2020
Braderie Woubrugge - geannuleerd ivm corona virus17 juni tot en met 31 augustus 2020
Expositie "Vrolijke kleuren" bij Topaz Overduin in Katwijk aan Zee23 juni 2020
Creamarkt - geannuleerd ivm corona virus18 augustus 2020
Kunst in Katwijk markt - geannuleerd ivm corona virus29 augustus 2020
Kunstmarkt Katwijk aan den Rijn - geannuleerd ivm corona virus27 april 2020
Kunstmarkt Koningsdag ("Katwijks Montmartre") geannuleerd ivm corona virus 1 februari tot en met 15 april 2020
Expositie "Winterse Kleuren" bij Topaz Overduin in Katwijk aan Zee3 januari tot en met 27 februari 2020
Expositie "Dichter bij Kunst" in de bibliotheek van Lisse1 september tot en met 15 december 2019
Expositie "Beatles in Hillegom" in het gebouw van de Kulturele Raad in Hillegom 9 en 10 november 2019
Expositie “Ode aan Mary” (Zangeres zonder naam) in BplusC locatie bibliotheek Nieuwstraat in Leiden11 september t/m 28 oktober 2019
Expositie "Rembrandt" in de Bollenburcht, historische Bollenschuur "Westerbeek" in Voorhout2 juli t/m 30 augustus 2019
Gezamenlijke expositie diverse KuCo en BIB leden "Rembrandt op zijn best" in de bibliotheek van Lissezaterdag 31 augustus 2018 van 10 tot 17 uur
Kunstmarkt FEESTWEEK Katwijk aan den Rijn


20 augustus 2019 van 13 - 21 uur 
"Kunst in Katwijk-markt", Andreasplein, Katwijk aan Zee17 en 18 augustus 2019
"Kunst in het Overbosch" in Voorhout9 augustus 2019, van 16 tot 22 uur
Flower Parade Show Rijnsburg, Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg4 juni tot en met 30 juli 2019 
Beatles expositie "KuCo goed Beatles" in bibliotheek Hillegommei en juni 2019
Rembrandt expositie in BplusC locatie bibliotheek Nieuwstraat in Leidenzaterdag 29 juni 2019, 15 tot 18 uur
Moods in the Woods, cultuurfestival in Katwijkzaterdag 15 juni 2019 van 11 - 17 uur
Kunstmarkt tijdens de Open Dag Waterrecreatie in Woubrugge8 april tot en met 10 mei 2019
expositie in de "Bollenburcht", historische Bollenschuur "Westerbeek" in Voorhout27 april 2019, van 11 tot 15 uur
Kunstmarkt Katwijk aan Zee "Montmartre Katwijk"6 april 2019 van 10 tot 17 uur
Diverse KuCo leden zijn aanwezig bij "Kom in de Kas" in Rijnsburg, Kloosterschuur1 april 2019 van 20.00 - 21.30 uur
lezing "De lach in de Gouden Eeuw" bij de Volksuniversiteit in Lisse door Alida van Leeuwen19 september tot en met 27 oktober 2018
expositie in bollenschuur "De Bollenburcht"21 september 2018
Gedichten quiz door Alida van Leeuwen


2 tot en met 29 augustus 2018
expositie in het Gemeentehuis van Katwijk25 augustus 2018 van 10 - 17 uur
Kunstmarkt FEESTWEEK Katwijk Binnen21 augustus 2018 van 13-21 uur
Kunst in Katwijk - markt op het Andreasplein, Katwijk aan ZeeVrijdagavond 10 augustus 2018 van 19 uur tot 22 uur
"Flower Parade Show", Bloemenveiling Royal Flora Holland in Rijnsburg


16 juni 2018 van 11 tot 17 uur
Open Dag Waterrecreatie WoubruggeTot en met 12 mei 2018
Expositie in "De Bollenburcht", historische bollenschuur “Westerbeek” in Voorhout27 april 2018 van 11 tot 15 uur
" Montmartre Katwijk", Plein basisschool De Farel, Koninginneweg 38 in Katwijk aan Zee1 maart tot en met 26 april 2018
Expositie "Feest" in Het Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33A in LeidenZomerperiode 2017
De VERBORGEN galerie, Katwijk aan Zee, Emmaplein. In de kelder van “SchoolEnzo”.Tot en met zaterdag 28 oktober 2017
Expositie in bollenschuur "De Bollenburcht", Teylingerlaan 13, VoorhoutTot en met vrijdag 29 september 2017
KuCo expositie bij Erfgoed Leiden, Boisotkade 2A in LeidenZaterdag 26 augustus 2017
Kunstmarkt tijdens de grote feestweek braderie in Katwijk aan den Rijn


8 augustus 2017
Kunst in Katwijk markt op het AndreaspleinProgramma Week van de Amateurkunst
diverse workshops door KuCo leden in "de verborgen galerie" in Katwijk aan Zee


1 april tot en met zondag 14 mei 2017
Expositie in de Bollenburcht, Teylingerlaan 13 in Voorhout (bollenschuur "Westerbeek")1 april tot 7 mei 2017
Bollenburcht-KUNST-Wedstrijd "Narcis" in historische bollenschuur "De Bollenburcht" in Voorhout27 april 2017
Katwijks Montmartre, Plein Basisschool De Farel, Koninginneweg 38 in KatwijkTot 21 april 2017
Expositie zorgcentrum De Wilbert, Overrijn 7, KatwijkZaterdag 1 april 2017 van 10 - 17 uur
Kom in de Kas, Rijnsburg - tuinbouwgebied "Kloosterschuur"Etalage expositie diverse KuCo leden
Emmaplein 1, Katwijk aan Zee


Tot en met zaterdag 25 maart 2017
Expositie van diverse KuCo leden en hun kunstenaars-vrienden in het
KuCo Kunst Atelier Katwijk aan ZeeZaterdag, 11 maart 2017
Workshop Mozaïek een tulp of narcis op steigerhout in KuCo Kunst Atelier te Katwijk aan Zeezaterdag 25 februari 2017
Workshop Powertex vogel maken in KuCo galerie, Noordzeepassage 103, Katwijk aan Zee


 Zaterdag 11 februari 2017
Mozaïek Workshop in KuCo Kunst Atelier, Noordzeepassage 103, 2225 CD Katwijk aan Zee31 oktober 2016 tot en met 2 januari 2017
Expositie "Inspiratie: Jeroen Bosch" in BplusC locatie bibliotheek Nieuwstraat in Leidendecember 2016
WINTER EXPOSITIE in galerie & atelier Rian Verbeek, Van Limburg Stirumstraat 17, Noordwijk 7 december 2016
Mozaiek Kerstworkshop "Kerstboompje op steigerhout" in 
KuCo Kunst Atelier, Katwijk


15 september tot 22 oktober 2016
Expositie in "de Bollenburcht", de historische bollenschuur “Westerbeek”Zaterdag 27 augustus 2016
Kunstmarkt Katwijk aan den Rijn, Achterweg23 augustus 2016
Kunst in Katwijk markt


juli t/m 11 augustus 2016
Zomerse expositie in gemeentehuis en bibliotheek te Noordwijkerhout


3 mei tot en met 9 juli 2016
Expositie van werk dat is geinspireerd op tekeningen en schilderijen van Jeroen Bosch
bibliotheek Lisse5 juli 2016
Gezond en Gelukkig markt18 juni 2016
Open Dag Waterrecreatie Woubrugge17 juni 2016
XL Zomerkoopavond in de KuCo kunstgalerie in KatwijkVoorjaar 2016
Expositie "Allemaal Beestjes" in de Bollenburcht, Teylingenlaan 13, Voorhout27 april 2016
Kunstmarkt op het schoolplein van Basisschool De Farel in Katwijkjanuari tot en met maart 2016
expositie “Vrolijke Wintermaanden” in Gezondheidscentrum Wantveld, Wantveld 9 in Noordwijk


12 maart 2016
Workshop Kleien met Powertex 
onder leiding van Caroline den Haan
 in KuCo kunstgalerie, Noordzeepassage 103, Katwijk


20 februari 2016
Kinder Schilder Workshop “pointillisme” in KuCo galerie Katwijk13 februari 2016
presentatie Ton Hetebrij; een boeiende combinatie van zijn gedichten en vertellingen
KuCo kunstgalerie Katwijk31 januari 2016
Veiling kunstwerken van KuCo leden voor KiKaStichting Kinderen Kankervrij
BpluC locatie Bibliotheek Nieuwstraat 4 in Leiden


november en december 2015
Expositie "The Best of KuCo" in BplusC locatie Het Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33A in Leiden2015
KuCo Kunst Atelier Katwijk aan Zee, Noordzeepassage 103van 9 september tot en met 24 oktober 2015
Expositie in "de Bollenburcht" te Voorhout23 oktober 2015
Kinder Schilder Workshop in de Bollenburcht


van 16 juli tot en met 16 oktober
expositie  “zonnige zomermaanden”  in DoktersDienst Duin- en Bollenstreek (DDDB) te Voorhout


oktober 2015
SCHILDERWEDSTRIJD “Katwijks Welvaren”


26 september 2015
optreden trio "Te Kust & Te Keur" in KuCo kunstgalerie in Katwijk


29 augustus 2015
Kunstmarkt Katwijk aan den Rijn, Achterweg18 augustus 2015
creatieve workshop met Angela Robson in KuCo galerie Katwijk aan Zee


4 augustus 2015
workshop "Kartondruk" onder begeleiding van Margriet Blom in Kunstatelier Katwijk aan Zee1 augustus 2015
Workshop Bloemschaal Boetseren onder begeleiding van Margriet Blom in Kunstatelier Katwijk aan Zee2 tot en met 30 juli 2015
Expositie "
KunstenaarsCollectief KuCo 5 jaar" om het Gemeentehuis van Katwijk28 juli 2015
workshop portret schilderen door Margriet Blom in Kunstatelier Katwijk aan Zee9 mei 2015
Kinder Schilder Workshop in de Bollenburcht27 januari - 28 april 2015
Expositie in het Rijnland Ziekenhuis - Alphen aan de Rijn


27 april 2015
Kunstmarkt Katwijk aan Zee op Koningsdag


26 april 2015
Kunst Ruil Beurs in de Bollenburcht (Voorhout)


19 april 2015
Workshop Masker maken in de Bollenburcht o.l.v. Hanneke Porcelijn12 april 2015
Kinder Schilder Workshop in de Bollenburcht o.l.v. Hanneke Porcelijn en Alida van Leeuwen


11/11/2014 tot en met 8/1/2015
Expositie "Kleurrijke Feestdagen" in het Gemeentehuis/bibliotheek Noordwijkerhout, Herenweg 2  najaar 2014
expositie in de Bollenburcht, Teylingerlaan 13 in Voorhout


Workshop masker maken
onder begeleiding van Hanneke Porcelijnoktober 2014
"Beautiful Colourful"
Expositie in het gemeentehuis in Lisse


oktober 2014
expositie "Op Reis, mobiel erfgoed" in het gemeentehuis van Oegstgeest


8 oktober 2014
expositie tijdens het "Famillement Leiden" in de Hooglandse Kerk1 juli 2014
Gezond en Gelukkig markt in Katwijk aan Zee


28 juni 2014
expositie maritieme kunst tijdens de Visvaria markt in Katwijk aan Zee


21 juni 2014
deelname Open dag waterrecreatie Woubrugge


mei en juni 2014
Kunstexpositie in "de Bollenburcht" in Voorhout24 mei 2014
workshop "Creatieve Transfers" voor Alternatieve en Experimentele Fotografie o.l.v. Carla Ellens17 mei 2014
Workshop Edeldruk uit de 19e eeuw o.l.v. Carla Ellens11 mei 2014
Workshop De Polaroid Emulsie Transfer o.l.v. Carla Ellens10 mei 2014
Kinderworkshop in de Bollenburcht o.l.v. Margriet Blom3 mei 2014
Workshop “Bollen’’ boetseren o.l.v. Margriet Blom1 mei 2014
Kleien voor kinderen o.l.v. Margriet Blom (Bollenburcht)30 april 2014
Kleien voor kinderen o.l.v. Margriet Blom (Bollenburcht)26 april 2014
Koninklijke Kunstmarkt in Katwijk aan Zee


29 en 30 maart 2014
"Kunst voor iedereen"6 februari tot en met 12 maart  2014
Expositie "Winter in Warmond" in 
Galerie de Pomp, Dorpsstraat 38 in Warmonddecember 2013 t/m 1 februari 2014

expositie in Het Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33a, 2312 DD LeidenWorkshops en expositie in de Bollenburcht
herfstvakantie 2013"Beleef Montmartre" Noordwijkerhout
19 en 20 oktober 2013


KUNST in de Bollenburcht
oktober 2013

 Kunstmarkt Katwijk Binnen
Zaterdag 31 augustus


8 juli tot en met 30 augustus 2013

 Expositie "zomer, zee, zon en maritieme kunst"

in de bibliotheek van LisseDinsdag 23 juli 2013
Kunstmarkt op het Andreasplein in Katwijk aan Zee15 juni 2013
Braderie Open Dag Waterrecreatie in Woubrugge


25 mei 2013
Kunstmarkt Kunst aan/van Zee"25 mei 2013
Deelname "Katwijk on Stage"20 mei 2013
deelname veiling "Kunst doet Leven" in het DunaAtelier3 tot en met 27 april 2013
Expositie bibliotheek Hillegom


Zaterdag 23 maart

Workshop Lentebloemen Tafeldecoratie

 vrijdag 22 maart 2013
Sing-inn onder begeleiding van Ferrie Moene


Zondag 17 maart, 11 - 15 uur
Workshop Vilten door Sandra Menken


oktober 2012
Expositie in woonzorgcentrum DSV Duinrand


zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2012
Montmartre Noordwijkerhout


Zaterdag 1 september 2012
Deelname kunstfestival Klank en Kleur Lisse


Woensdag 29 augustus 2012
Workshop "beeld maken" bij Bea Reeuwijk


Zaterdag 25 augustus 2012
Kunstmarkt in Katwijk Binnen (Achterweg)


27 april - 27 juli 2012
Expositie "Zomer in Overduin" in Verzorgingstehuis Topaz Overduin


16 juni 2012
braderie Open dag Waterrecreatie in Woubrugge


Zaterdag 26 mei 2012
Kunstmarkt "Kunst aan/van Zee"
 


30 april 2012

Montmartre Katwijk aan Zee (Koninginnedag)


15 april 2012
Workshop "Vrij schilderen" in atelier van Elisabeth Droop13 januari t/m 29 maart 2012
Expositie “KuCo anno 2012” in Het Leidse Volkshuis


17 maart 2012

Diverse KuCo kunstenaars hebben in het kader van "NL Doet" gezamenlijk 3 banken beschilderd in verpleeghuis De Wilbert in KatwijkDonderdag 26 januari 2012

Onthulling “Panorama Katwijk” in verpleeghuis de Wilbert in Katwijk

&

Nationale gedichtendag 20128 september tot en met 5 november 2011
Expositie "Dichter bij kunst"
Bibliotheek Lisse


22 en 23 oktober 2011
diverse KuCo leden waren aanwezig op het Schildersfestival in Noordwijkerhout


15 juli - 15 oktober 2011
Expositie "Zon, Zee, Zomer" in gezondheidscentrum Het Wantveld in NoordwijkVan 4 tot en met 29 juli 2011
Expositie "The Year After" in het gemeentehuis in Katwijk30 april 2011
Montmartre Katwijk aan Zee
Tussen 11 en 15 uur waren diverse KuCo leden live aan het schilderen19 januari tot en met 24 februari 2011
Expositie in het Gemeentehuis in Rijnsburg20 november tot en met 30 december 2010
Expositie "Vrolijke Wintermaanden"
in Galerie van Haeften in NoordwijkJuli 2010
Expositie in gemeentehuis van Katwijk
Kunstenaars

Mark Adams
Thelma den Adel
Rick Alting Siberg
Tineke van Amsterdam
Mariska Aniba
Corry Arendse-Hiep
Bartjoo
Anna van den Berg
Gerdien Biersteker
Louis J. Blondiau
Wijnie de Boer
Mieke Bijkerk-Hanse
Janneke Carabain
Anita Drinkwaard
Caroline van Duijvenbode
Coby van Duijvenboden
Nico Duivenvoorde
Annie van Eden
Dirk van Egmond
Sonja van Egmond
Ben van Eijk
Feng
Odette Frijters
Ell Geeh
Annet van Gerven
Ellen Gozeling
Caroline den Haan
Karaneh Haddad
Marga Hanou
Jos den Hartogh
Evelien Hazenoot-Türksel
Bettie van der Heiden
Mirjam van der Hoorn
Lisette Hogewoning
Coby van Houdt
Corrie Huguenin-Borsje
Colin Huigen
Trudi Huigen
Ineke Huijerman
Debby de Jong
Ineke Kamman
Jacques van Kampen
Astrid Keus
Lydia Klomp
Greetje Knetsch
Corien Koekebakker
Hilda Koppe
Lisette Kruisbrink
Leni Kuper
Lizette Kupper
Irene Kurpershoek
Rob Kuijper
Alida van Leeuwen
Andries van Leeuwen
Kees van Leeuwen
France Linder
Dorothea Mannes
Ton Meeuwenoord
Cora van der Meij
Sandra Menken
Marjo Meyvogel
Celine Michel
Martine de Munnik
Geraldine Olsen
Martin Parlevliet
Paspartoe
Joke Peperkoorn
Meggie Plat
Wim Pompe
Hanneke Porcelijn
John Posthumus
Dorris Ravensbergen
Gerrie van de Reep
Kees van de Reep
Lida van de Reep
Bea Reeuwijk
Ineke Roos
Laeti Roos
Robert van Rossem
Mike Roukema
Sylvia van Ruitenburg-Walta
Pim Rusch
Janny Rijnberk
Marijke Schipper
Nelly Schut-Bal
Aeltsje Sierksma
Siona Snel
Anna Souverijn
Anja Spooner-Dekker
Eveline Spreksel-van Fulpen
Marjolein Sterkenburg
Janneke Termeer
Maria Veldhuis
Paul Venderbosch
Rian Verbeek
Jacob Vis
Anita van Vliet
Ilse van Vliet
Annemarie Vogel
Hélène van de Vijver
Stans von Winckelmann
Fieke Weilers
Lida van Wickeren
Frieda Woldhek
Kathinka de Wolf
Frank Zorge
Greet Zuijderduijn-Otter
Nelleke Zwanenburg