Open Dag Waterrecreatie Woubrugge
zaterdag 18 juni 2022
van 10 tot 17 uur

http://www.waterrecreatiedag.nl

Diverse KuCo kunstenaars zijn aanwezig op de grote braderie tijdens de Open Dag Waterrecreatie in Woubrugge. Rijnsburgs Montmartre
8 juni 2022 van 9 tot 15 uur

Tijdens de Paardenmarkt in Rijnsburg op woensdag 8 juni zal dit jaar als speciaal nieuw evenement een “Rijnsbugs Montmartre” worden gecreëerd. Diverse KuCo leden zijn hierbij aanwezig.

Op het plein bij het beeld van Spinoza, aan de kop van de Vliet, zijn van 9 tot 15 uur, twaalf kunstenaars aanwezig om hun werk te tonen en creatief bezig te zijn. Er zijn diverse kunstvormen aanwezig, zoals glaskunst, macramé, textiel, beelden, gemengde technieken en diverse teken- en schilderstijlen.

Een aantal kunstenaars zal natuurlijk “en plein air” bezig zijn zoals op het echte Montmartre-plein in Parijs.

Om het plein een echte “Montmartre” uitstraling te geven, is er ook een gezellig terrasje van Brownies en Downies, zodat onder het genot van een geurig kopje koffie met lekkers, kan worden genoten van de kunst.

Rijnsburgs Montmartre maakt deel uit van de "Paardenmarkt" in Rijnsburg, een gezellig en groots  traditioneel dorpsfeest waar van alles te doen is voor jong en oud. 

De Rijnsburgse paardenmarkt heeft een lange historie. Ver voor de oorlog was er al sprake van een jaarlijks terugkerende handel van paarden langs de Vliet. Na de oorlog was hiervan niets meer over wegens het gebrek aan paarden. De paardenmarkt is kort na de oorlog nieuw leven ingeblazen. Een aantal dorpsgenoten vonden dat een dergelijk evenement niet voorgoed verloren mocht gaan voor Rijnsburg en de (oud) Rijnsburgers. In de loop der jaren werd de paardenmarkt uitgebreid met een kermis en een braderie/jaarmarkt. Het groeide uit tot een jaarlijks terugkerende happening.

Zie het volledige programma op: https://paardenmarkt-rijnsburg.nl/programma-paardenmarkt-2022/Montmartre Katwijk aan Zee
27 april 2022 van 11 tot 15 uur

Diverse KuCo leden doen mee aan Katwijks "Montmartre", oftewel een actieve kunstmarkt
met onder andere diverse demonstraties ("en plein air" schilderen) en gratis creatieve workshops voor jong en oud.
De markt is te vinden op het plein van de Farelschool, Koninginneweg 38 in Katwijk aan Zee. 

Workshop “Oesterschelp versieren”
Onder begeleiding van Trudi Huigen ga je een prachtige oesterschelp decoreren met papier en goudverf. Daarna kan je hem versieren met allerlei materialen zoals mozaïek- en strass steentjes en glitters. Zo tover je de oesterschelp om tot een mooie "ring-dish" of bewaarschelp.

Kinderschilderworkshop “Vlinders”
Onder begeleiding van schilderdocenten Tineke van Amsterdam en Annet van Gerven ga je aan de slag met acrylverf en maak je als een echte kunstschilder je eigen schilderij. Het thema dit jaar is “Vlinders”, maar natuurlijk mag je ook voor een ander onderwerp kiezen.

Workshop “Sleutelhanger maken van zelfhardende klei”
Onder begeleiding van Caroline den Haan van www.diezain.com maak je een coole sleutelhanger van zelfhardende klei van Powertex en Stone Art. Kies voor een zeester, een schelp of een zeepaardje. Montmartre Hillegom
16 april 2022 van 10 tot 17 uur

Diverse KuCo leden doen mee met "Montmartre Hillegom", rond de Oude Pomp en in de Hoftuin in Hillegom.
Zie voor meer informatie: 
www.kunstinhillegom.nl
https://www.facebook.com/groups/616292855562812Dichter bij Kunst - expositie bibliotheek Hillegom
5 januari tot en met 26 februari 2022

Van 5 januari tot en met 26 februari 2022 komt u dichter bij kunst als u naar de bibliotheek in Hillegom gaat. Daar is namelijk de expositie “Dichter bij Kunst” te zien, waarbij gedichten van oud dorpsdichters Paul Venderbosch (Hillegom) en Alida van Leeuwen (Lisse) te lezen zijn bij kunstwerken van regionale kunstenaars.

Zo is bijvoorbeeld een vrolijke foto te zien van fotografe Ell Geeh, gecombineerd met het gedicht “Feessie”. Het gedicht “de Lach” is gecombineerd met een schilderij van Kees van Leeuwen waarop een lachende zeemeermin is afgebeeld. Waarschijnlijk kunt u wel ontdekken wie model heeft gestaan voor deze sirene.

Natuurlijk ontbreken ook de voorjaarsbloemen niet. Een “mix-up-art” van Lisette Hogewoning is gecombineerd met het gedicht “Narcis” en het bijzondere werk van Lida van Wickeren was de inspiratie voor het gedicht “Onverbloemd”. Een kleurrijke tulpentekening van Ellen Gozeling is gecombineerd met het gedicht “Tulpen in Keukenhof”. Een gedicht dat gezongen kan worden op de bekende melodie. 

U kunt vast wel raden bij wat voor soort schilderij het gedicht “Door de bomen het bos zien” hangt. De gedichten “nat” van Paul en “regen” van Alida vormen een mooi geheel met het schilderij van Tineke van Amsterdam.

Op één van de expositiemuren is speciale aandacht voor de dichters zelf. Hier vindt u namelijk een collage van gedichten van Paul Venderbosch en een collage van portretschilderijen die Anna van den Berg heeft gemaakt van oud-dorpsdichter Alida van Leeuwen. Deze portretten zijn gecombineerd met gedichten van Alida over haar dorpsdichterschap.

De expositie in bibliotheek Hillegom op de Sportlaan 1 in Hillegom is te bezoeken tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Op dit moment is dat van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en op zaterdag van 10 tot 14 uur. 

Een digitale presentatie van deze expositie is te zien via: https://youtu.be/AYcckF96SOUExpositie “Boek en Kunst”
29 oktober 2021 tot en met 3 januari 2022

Locatie: bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 in Hillegom

Een expositie van, met en over boeken. Van stripboek tot magazine en van krant tot bijbel. 
Met werken van: Robert van Rossem (spiegellijst “Kliko Spiegel” uit de dichtbundel “Dichter bij Kunst”). Alida van Leeuwen (Olivier B. Bommel van Marten Toonder, maar dan net even anders). Nelly Schut-Bal (diverse iconen met afbeelding van figuren met bijbel). Sonja van Egmond (blackout poetry). Trudi Huigen (mozaïek gecombineerd met papier). Hélène van de Vijver (beelden). Janneke Carabain (gemengde techniek). Hilda Koppe (woord en beeld).
poster Boek en Kunst


expositie "Pieterskerk 900"
4 september tot en met 31 december 2021

Locatie: BplusC bibliotheek Nieuwstraat in Leiden

In BplusC bibliotheek Nieuwstraat in Leiden exposeren diverse KuCo leden hun werk rond het thema
"Pieterskerk 900" omdat de Pieterskerk in Leiden dit jaar 900 jaar bestaat. 

Vanaf 4 september zijn werken van Jacques van Kampen, Anna van den Berg, Corrie Huguenin
en Martine de Munnik te zien in "de CoffeeStar" (de lunchroom in de bibliotheek).

Vanaf 16 oktober zijn ook de muren in expositielocaties "de Huiskamer" en "de Omloop"
gevuld met werken rond dit thema. Kunst in de etalage
12 tot en met 30 oktober 2021

Eenentwintig etalages in winkelcentrum Zeezijde in Katwijk aan Zee
zijn gevulg met werk van KuCo leden

Hierbij de digitale flyer met deelnemende kunstenaars en de locaties:

plattegrond Kunst in de etalageMoods in the Woods 2021
*** GEANNULEERD *** nieuwe datum volgt

In het "De Ridderbos" in Katwijk aan Zee, te vinden op de kruising Duinoordweg en Nieuwe Duinweg (achter de muziekschool), vind als de corona situatie het toelaat op 18 september 2021 een vrolijk, creatief, muzikaal, sfeervol en gezellig kleinschalig evenement plaats waar diverse KuCo leden actief aan meewerken. Kunst in 't Overbosch
Rijnsburgerweg 3, Voorhout
zaterdag 14 en zondag 15 augustus 2021
tussen 10.00 uur en 16.00 uur

In het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 augustus komen tientallen kunstenaars naar het Overbosch om daar ter plekke kunst te maken. Ook diverse KuCo kunstenaars zijn aanwezig.

In het 2,5 hectare grote bos is er voldoende ruimte voor alle bezoekers om daar gratis te genieten van de kunst, cultuur en natuur.

Wethouder Arno van Kempen zal de officiële opening verrichten op zaterdag 14 augustus om 12.00 uur.

Ieder jaar is Kunst in ’t Overbosch, georganiseerd door de Stichting Vrienden van het Overbosch, een mooi evenement, waar vele honderden bezoekers enorm van genieten. Dit jaar wordt het nóg specialer, omdat er meerdere muzikale- en toneel acts worden uitgevoerd. Zo zullen er op beide dagen meerdere voorstellingen zijn van Cultuur Verheft en kunnen de bezoekers op zondag ook genieten van cello – voorstellingen, gecombineerd met levende gedichten. Andere kunstenaars maken schilderijen, houtsnedes, glasbewerkingen en vele andere creatieve uitingen. Er is dus veel te zien en te beleven!

Kunst voor Kids

Ook voor de jeugd is er veel te doen. Zeker op de zondag tussen 11:00 uur en 14:00 uur, wanneer Kunst voor Kids plaatsvindt. Kinderen tussen 5 en 12 jaar kunnen dan, onder begeleiding van vrijwilligers (of geholpen door hun (groot)ouders), hun eigen kunstwerkje maken en mee naar huis nemen.

De vrijwilligers die Kunst in ’t Overbosch organiseren zijn heel blij dat het evenement dit jaar door kan gaan. Voorzitter van de commissie Kunst in ’t Overbosch is Joep Derksen. Hij laat weten: ,,Dit wordt de achtste editie, nadat het vorig jaar vanwege de corona maatregelen helaas niet door kon gaan. We gaan er voor zorgen, dat Kunst in ’t Overbosch en Kunst voor Kids 2021 de allermooiste editie ooit wordt!”


 

DIGITALE EXPOSITIE: "RADAR LOVE"

https://youtu.be/ND25ak679gc


Onlangs heeft de Haagse rockband “Golden Earring” besloten om te stoppen omdat hun gitarist, George Kooymans, de progressieve spierziekte ALS heeft en de band zonder hem niet verder wil gaan.

Diverse leden van KunstenaarsCollectief KuCo hebben meegewerkt aan het maken van deze "Radar Love" digitale expositie. Zodat je kunt genieten van allerlei bijzondere kunstwerken,
terwijl je naar de muziek van de Golden Earring luistert.

Aan deze expositie is in samenwerking met ALS-patiënte Caro van Leeuwen uit Lisse de actie KunstvoorALS gekoppeld om geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. De opbrengst van de kunstwerken komt volledig ten goede aan Stichting ALS Nederland. Ook een donatie als steun in de strijd tegen ALS is van harte welkom via de actiepagina: www.KunstvoorALS.nlZOMER expositie (digitaal)

Bekijk via onderstaande link onze digitale ZOMER expositie:

https://youtu.be/B0-dwr3Agzg

Deze expositie maakt deel uit van de Week van de Amateurkunst in Katwijk
van 19 tot en met 26 juni 2021
In samenwerking met Welzijnskwartier KatwijkDigitale expositie "Lente"

https://youtu.be/HKJ2HY2ouIo

In deze fleurige en kleurrijke digitale Lente Expositie ziet u werk van (in volgorde van presentatie) Irene Kurpershoek, Robert van Rossem, Andries van Leeuwen, Sonja van Egmond, Hélène van de Vijver, Martine de Munnik, Christina Lobeau, Bea Reeuwijk, Colin Huigen, Annet van Gerven, Trudi Huigen, Alida van Leeuwen en Rolinka van ZuidenExpositie “Kunstig Genieten’

Van 2 september tot en met 11 november 2020
Locatie: tentoonstellingsruimte Topaz Overduin, Nachtegaallaan 5, Katwijk aan Zee
Openingstijden: tijdens bezoekuren

Kleurrijke schilderijen van Marga Hanou. Werk op hout van Coby van Duijvenbode. Unieke kunstspiegels van Robert van Rossem. Sfeervolle foto’s van Loes Hogervorst. In de smalle vitrinekast beelden van Lydia Klomp en in de grote vitrinekast diverse kunstzinnige cadeauartikelen van Anita van Vliet. 


Expositie "Pilgrims"

7 oktober tot en met 31 december 2020
Locatie: BplusC locatie bibliotheek Nieuwstraat in "Het Straatje"

Het “Pilgrim Year” in Leiden heeft diverse leden van het regionale KunstenaarsCollectief KuCo geïnspireerd tot het maken van een kunstwerk. Al deze werken zijn samengevoegd tot een gevarieerde expositie in expositielocatie “het Straatje” in BplusC locatie bibliotheek Nieuwstraat. Van geschilderde en geboetseerde Pilgrims tot Pilgrim gedichten. Het thema geloof, een van de redenen waarom in het jaar 1620 een groep Pilgrims naar Amerika ging om zich daar te vestigen, komt op diverse manieren aan bod. Onder andere in icoon en mozaïek vorm. Kunst in Wellness Warmond

5 oktober 2020 tot en met 3 januari 2021
Locatie: Wellness Warmond, Veerpolder 4 in Warmond

Solo expositie van sfeervolle werken met rustgevende kleuren
van KuCo lid Mariska Aniba


"Pakje Kunst"

Diverse KuCo kunstenaars doen mee met het project "Pakje Kunst".
Bestel nu voor jezelf of voor iemand anders een pakje met een uniek kunstwerkje.
Laat je verrassen.
Voor meer informatie: www.pakjekunst.comOverzichtstentoonstelling Wil van der Plas

10 september tot en met 31 oktober 2020
Locatie: BplusC locatie Het Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33A in Leiden

Wil exposeert 19 van haar werken uit verschillende periodes, van modern tot klassiek.
De expositie is vrij te bezoeken tijdens de openingstijden van deze locatie (zie www.BplusC.nl).
De werken hangen verdeeld over 3 etages in dit mooie gebouw.Expositie weefwerk “Wereldse vrouwen” van KuCo lid Celine Michel

1 september tot en met 31 oktober 2020
de “CoffeeStar” in BplusC locatie bibliotheek Nieuwstraat in Leiden


Expositie “Kleurrijk Genieten”
 
21 juli tot en met 25 oktober 2020
Locatie: revalidatiecentrum Basalt, Wassenaarseweg 501 in Leiden
  
Kleurrijke kunstwerken in de vorm van schilderijen, foto’s, tekeningen, mozaïek,
gemengde technieken, beelden, sieraden en andere objecten om van te genieten. 


Expositie "Meditatiekunst"

1 juli tot en met 3 oktober 2020
Wellness Warmond, Veerpolder 4 in Warmond

Bezoekers aan deze Wellness kunnen genieten van meditatieve schilderijen
van KuCo lid Femke BenderBraderie Woubrugge

GEANNULEERD
Helaas gaat de feestweek in Woubrugge niet door en dus ook niet de gezellige braderie op 19 september waar diverse KuCo leden aanwezig zouden zijn. 

www.waterrecreatiedag.nlMoods in the Woods

19 september 2020 van 14 tot 20 uur
Locatie: Katwijk (bos achter het gemeentehuis)

Programma en meer info volgen.....TE KOOP

Dichtbundel: "Dichter bij Kunst"

ISBN 9789083027401

48 gedichten, 29 afbeeldingen van kunstwerken en 5 duo dichten
maakt 83 pagina’s full colour kunstzinnig plezier

te koop in de boekhandel of rechtstreeks te bestellen via info@KuCo.nl 
Kosten: 21,95 euroExpositie "Vrolijke kleuren"

17 juni tot en met 31 augustus 2020
Topaz Overduin, Nachtegaallaan 5 in Katwijk aan Zee

Geraldine Olsen (beelden), Lucia Delmiche (beelden en schilderijen), Annet van Gerven (schilderijen), Ilse van Vliet (gemengde technieken), Ellen Gozeling (tekeningen), Mariska Aniba (schilderijen), Corrie Huguenin (schilderijen) en Trudi en Colin Huigen (mozaiek) exposeren vrolijke en kleurrijke kunstwerken in de tentoonstellingsgang van Topaz Overduin. 

Hierbij een link naar een video impressie van deze expositie:
https://youtu.be/eKF3mXT4laQCreamarkt - GEANNULEERD

23 juni 2020 van 13 tot 21 uur
Locatie: Andreasplein, Katwijk aan Zee

Op deze creatieve markt vindt u allerlei unieke handgemaakte spullen en creatieve materialen om zelf mee aan de slag te gaan. Diverse deelnemers vertellen over de creatieve workshops en cursussen die zij geven. Er zijn demonstraties en presentaties en natuurlijk kan je ook zelf van alles uitproberen aan de workshoptafel. Kunst in Katwijk markt - GEANNULEERD

18 augustus 2020 van 13 tot 21 uur
Locatie: Andreasplein, Katwijk aan Zee

Deze populaire kunstmarkt zit bomvol echte kunst. Maak kennis met een groot aantal regionale kunstenaars en hun werk. Allerlei kunststromingen zijn aanwezig, van klassiek tot modern en van realistisch tot abstract. Ook is er een grote diversiteit in kunstvormen; van schilderijen tot foto's en van beelden tot glaswerk en textiel.Feestelijke kunstmarkt Katwijk aan den Rijn - GEANNULEERD (ivm corona)

Zaterdag 29 augustus 2020 van 10 tot 17 uur
Achterweg, laatste deel (ter hoogte van Luyten tweewielers), Katwijk aan den Rijn

Ieder jaar is de straat gevuld met gezellige kunstkramen en is er van alles te zien en natuurlijk te koop. De kunstmarkt maak deel uit van de grote braderie en is onderdeel van de vele activiteiten tijdens de feestweek in Katwijk aan den Rijn. Een groot aantal KuCo leden is aanwezig, maar ook andere kunstenaars zijn van harte welkom om zich aan te melden. Meer informatie via info@KuCo.nl Kunstmarkt Koningsdag ("Katwijks Montmartre")

** GEANNULEERD I.V.M. CORONA VIRUS **Expositie "Winterse Kleuren"

DE EXPOSITIE IS TOT NADER BERICHT NIET TE BEZICHTIGEN DOOR TIJDELIJKE SLUITING VAN DEZE LOCATIE IN VERBAND MET HET CORONA VIRUS

van 1 februari tot en met 15 april 2020
locatie: Topaz Overduin, Nachtegaallaan 5 in Katwijk aan Zee
De expositie is 7 dagen per week te bezichtigen in de gang bij restaurant ’s Janshoek
van 10 tot 17 uur en op dinsdag- en donderdagavond van 19 tot 21 uur. 

Expositie van werken van diverse KuCo kunstenaars rond een winters thema
in vrolijke kleuren en vormen.Expositie “Dichter bij Kunst”

van 3 januari tot en met 27 februari 2020
locatie: bibliotheek Lisse, Koninginneweg 79A in Lisse

Een combinatie van gedichten van de dorpsdichter van Lisse (2016-2019) Alida van Leeuwen
en werken van kunstenaars aangesloten bij KunstenaarsCollectief KuCo.1 september tot en met 15 december 2019
Expositie "Beatles in Hillegom" in het gebouw van de Kulturele Raad, Prinses Irenelaan 16 in Hillegom 9 en 10 november 2019
Expositie “Ode aan Mary” (Zangeres zonder naam) in BplusC locatie bibliotheek Nieuwstraat in Leiden11 september t/m 28 oktober 2019
Expositie "Rembrandt" in de Bollenburcht, historische Bollenschuur "Westerbeek" in Voorhout2 juli t/m 30 augustus 2019
Gezamenlijke expositie diverse KuCo en BIB leden "Rembrandt op zijn best" in de bibliotheek van Lissezaterdag 31 augustus 2018 van 10 tot 17 uur
Kunstmarkt FEESTWEEK Katwijk aan den Rijn


20 augustus 2019 van 13 - 21 uur 
"Kunst in Katwijk-markt", Andreasplein, Katwijk aan Zee17 en 18 augustus 2019
"Kunst in het Overbosch" in Voorhout9 augustus 2019, van 16 tot 22 uur
Flower Parade Show Rijnsburg, Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg4 juni tot en met 30 juli 2019 
Beatles expositie "KuCo goed Beatles" in bibliotheek Hillegommei en juni 2019
Rembrandt expositie in BplusC locatie bibliotheek Nieuwstraat in Leidenzaterdag 29 juni 2019, 15 tot 18 uur
Moods in the Woods, cultuurfestival in Katwijkzaterdag 15 juni 2019 van 11 - 17 uur
Kunstmarkt tijdens de Open Dag Waterrecreatie in Woubrugge8 april tot en met 10 mei 2019
expositie in de "Bollenburcht", historische Bollenschuur "Westerbeek" in Voorhout27 april 2019, van 11 tot 15 uur
Kunstmarkt Katwijk aan Zee "Montmartre Katwijk"6 april 2019 van 10 tot 17 uur
Diverse KuCo leden zijn aanwezig bij "Kom in de Kas" in Rijnsburg, Kloosterschuur1 april 2019 van 20.00 - 21.30 uur
lezing "De lach in de Gouden Eeuw" bij de Volksuniversiteit in Lisse door Alida van Leeuwen19 september tot en met 27 oktober 2018
expositie in bollenschuur "De Bollenburcht"21 september 2018
Gedichten quiz door Alida van Leeuwen


2 tot en met 29 augustus 2018
expositie in het Gemeentehuis van Katwijk25 augustus 2018 van 10 - 17 uur
Kunstmarkt FEESTWEEK Katwijk Binnen21 augustus 2018 van 13-21 uur
Kunst in Katwijk - markt op het Andreasplein, Katwijk aan ZeeVrijdagavond 10 augustus 2018 van 19 uur tot 22 uur
"Flower Parade Show", Bloemenveiling Royal Flora Holland in Rijnsburg


16 juni 2018 van 11 tot 17 uur
Open Dag Waterrecreatie WoubruggeTot en met 12 mei 2018
Expositie in "De Bollenburcht", historische bollenschuur “Westerbeek” in Voorhout27 april 2018 van 11 tot 15 uur
" Montmartre Katwijk", Plein basisschool De Farel, Koninginneweg 38 in Katwijk aan Zee1 maart tot en met 26 april 2018
Expositie "Feest" in Het Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33A in LeidenZomerperiode 2017
De VERBORGEN galerie, Katwijk aan Zee, Emmaplein. In de kelder van “SchoolEnzo”.Tot en met zaterdag 28 oktober 2017
Expositie in bollenschuur "De Bollenburcht", Teylingerlaan 13, VoorhoutTot en met vrijdag 29 september 2017
KuCo expositie bij Erfgoed Leiden, Boisotkade 2A in LeidenZaterdag 26 augustus 2017
Kunstmarkt tijdens de grote feestweek braderie in Katwijk aan den Rijn


8 augustus 2017
Kunst in Katwijk markt op het AndreaspleinProgramma Week van de Amateurkunst
diverse workshops door KuCo leden in "de verborgen galerie" in Katwijk aan Zee


1 april tot en met zondag 14 mei 2017
Expositie in de Bollenburcht, Teylingerlaan 13 in Voorhout (bollenschuur "Westerbeek")1 april tot 7 mei 2017
Bollenburcht-KUNST-Wedstrijd "Narcis" in historische bollenschuur "De Bollenburcht" in Voorhout27 april 2017
Katwijks Montmartre, Plein Basisschool De Farel, Koninginneweg 38 in KatwijkTot 21 april 2017
Expositie zorgcentrum De Wilbert, Overrijn 7, KatwijkZaterdag 1 april 2017 van 10 - 17 uur
Kom in de Kas, Rijnsburg - tuinbouwgebied "Kloosterschuur"Etalage expositie diverse KuCo leden
Emmaplein 1, Katwijk aan Zee


Tot en met zaterdag 25 maart 2017
Expositie van diverse KuCo leden en hun kunstenaars-vrienden in het
KuCo Kunst Atelier Katwijk aan ZeeZaterdag, 11 maart 2017
Workshop Mozaïek een tulp of narcis op steigerhout in KuCo Kunst Atelier te Katwijk aan Zeezaterdag 25 februari 2017
Workshop Powertex vogel maken in KuCo galerie, Noordzeepassage 103, Katwijk aan Zee


 Zaterdag 11 februari 2017
Mozaïek Workshop in KuCo Kunst Atelier, Noordzeepassage 103, 2225 CD Katwijk aan Zee31 oktober 2016 tot en met 2 januari 2017
Expositie "Inspiratie: Jeroen Bosch" in BplusC locatie bibliotheek Nieuwstraat in Leidendecember 2016
WINTER EXPOSITIE in galerie & atelier Rian Verbeek, Van Limburg Stirumstraat 17, Noordwijk 7 december 2016
Mozaiek Kerstworkshop "Kerstboompje op steigerhout" in 
KuCo Kunst Atelier, Katwijk


15 september tot 22 oktober 2016
Expositie in "de Bollenburcht", de historische bollenschuur “Westerbeek”Zaterdag 27 augustus 2016
Kunstmarkt Katwijk aan den Rijn, Achterweg23 augustus 2016
Kunst in Katwijk markt


juli t/m 11 augustus 2016
Zomerse expositie in gemeentehuis en bibliotheek te Noordwijkerhout


3 mei tot en met 9 juli 2016
Expositie van werk dat is geinspireerd op tekeningen en schilderijen van Jeroen Bosch
bibliotheek Lisse5 juli 2016
Gezond en Gelukkig markt18 juni 2016
Open Dag Waterrecreatie Woubrugge17 juni 2016
XL Zomerkoopavond in de KuCo kunstgalerie in KatwijkVoorjaar 2016
Expositie "Allemaal Beestjes" in de Bollenburcht, Teylingenlaan 13, Voorhout27 april 2016
Kunstmarkt op het schoolplein van Basisschool De Farel in Katwijkjanuari tot en met maart 2016
expositie “Vrolijke Wintermaanden” in Gezondheidscentrum Wantveld, Wantveld 9 in Noordwijk


12 maart 2016
Workshop Kleien met Powertex 
onder leiding van Caroline den Haan
 in KuCo kunstgalerie, Noordzeepassage 103, Katwijk


20 februari 2016
Kinder Schilder Workshop “pointillisme” in KuCo galerie Katwijk13 februari 2016
presentatie Ton Hetebrij; een boeiende combinatie van zijn gedichten en vertellingen
KuCo kunstgalerie Katwijk31 januari 2016
Veiling kunstwerken van KuCo leden voor KiKaStichting Kinderen Kankervrij
BpluC locatie Bibliotheek Nieuwstraat 4 in Leiden


november en december 2015
Expositie "The Best of KuCo" in BplusC locatie Het Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33A in Leiden2015
KuCo Kunst Atelier Katwijk aan Zee, Noordzeepassage 103van 9 september tot en met 24 oktober 2015
Expositie in "de Bollenburcht" te Voorhout23 oktober 2015
Kinder Schilder Workshop in de Bollenburcht


van 16 juli tot en met 16 oktober
expositie  “zonnige zomermaanden”  in DoktersDienst Duin- en Bollenstreek (DDDB) te Voorhout


oktober 2015
SCHILDERWEDSTRIJD “Katwijks Welvaren”


26 september 2015
optreden trio "Te Kust & Te Keur" in KuCo kunstgalerie in Katwijk


29 augustus 2015
Kunstmarkt Katwijk aan den Rijn, Achterweg18 augustus 2015
creatieve workshop met Angela Robson in KuCo galerie Katwijk aan Zee


4 augustus 2015
workshop "Kartondruk" onder begeleiding van Margriet Blom in Kunstatelier Katwijk aan Zee1 augustus 2015
Workshop Bloemschaal Boetseren onder begeleiding van Margriet Blom in Kunstatelier Katwijk aan Zee2 tot en met 30 juli 2015
Expositie "
KunstenaarsCollectief KuCo 5 jaar" om het Gemeentehuis van Katwijk28 juli 2015
workshop portret schilderen door Margriet Blom in Kunstatelier Katwijk aan Zee9 mei 2015
Kinder Schilder Workshop in de Bollenburcht27 januari - 28 april 2015
Expositie in het Rijnland Ziekenhuis - Alphen aan de Rijn


27 april 2015
Kunstmarkt Katwijk aan Zee op Koningsdag


26 april 2015
Kunst Ruil Beurs in de Bollenburcht (Voorhout)


19 april 2015
Workshop Masker maken in de Bollenburcht o.l.v. Hanneke Porcelijn12 april 2015
Kinder Schilder Workshop in de Bollenburcht o.l.v. Hanneke Porcelijn en Alida van Leeuwen


11/11/2014 tot en met 8/1/2015
Expositie "Kleurrijke Feestdagen" in het Gemeentehuis/bibliotheek Noordwijkerhout, Herenweg 2  najaar 2014
expositie in de Bollenburcht, Teylingerlaan 13 in Voorhout


Workshop masker maken
onder begeleiding van Hanneke Porcelijnoktober 2014
"Beautiful Colourful"
Expositie in het gemeentehuis in Lisse


oktober 2014
expositie "Op Reis, mobiel erfgoed" in het gemeentehuis van Oegstgeest


8 oktober 2014
expositie tijdens het "Famillement Leiden" in de Hooglandse Kerk1 juli 2014
Gezond en Gelukkig markt in Katwijk aan Zee


28 juni 2014
expositie maritieme kunst tijdens de Visvaria markt in Katwijk aan Zee


21 juni 2014
deelname Open dag waterrecreatie Woubrugge


mei en juni 2014
Kunstexpositie in "de Bollenburcht" in Voorhout24 mei 2014
workshop "Creatieve Transfers" voor Alternatieve en Experimentele Fotografie o.l.v. Carla Ellens17 mei 2014
Workshop Edeldruk uit de 19e eeuw o.l.v. Carla Ellens11 mei 2014
Workshop De Polaroid Emulsie Transfer o.l.v. Carla Ellens10 mei 2014
Kinderworkshop in de Bollenburcht o.l.v. Margriet Blom3 mei 2014
Workshop “Bollen’’ boetseren o.l.v. Margriet Blom1 mei 2014
Kleien voor kinderen o.l.v. Margriet Blom (Bollenburcht)30 april 2014
Kleien voor kinderen o.l.v. Margriet Blom (Bollenburcht)26 april 2014
Koninklijke Kunstmarkt in Katwijk aan Zee


29 en 30 maart 2014
"Kunst voor iedereen"6 februari tot en met 12 maart  2014
Expositie "Winter in Warmond" in 
Galerie de Pomp, Dorpsstraat 38 in Warmonddecember 2013 t/m 1 februari 2014

expositie in Het Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33a, 2312 DD LeidenWorkshops en expositie in de Bollenburcht
herfstvakantie 2013"Beleef Montmartre" Noordwijkerhout
19 en 20 oktober 2013


KUNST in de Bollenburcht
oktober 2013

 Kunstmarkt Katwijk Binnen
Zaterdag 31 augustus


8 juli tot en met 30 augustus 2013

 Expositie "zomer, zee, zon en maritieme kunst"

in de bibliotheek van LisseDinsdag 23 juli 2013
Kunstmarkt op het Andreasplein in Katwijk aan Zee15 juni 2013
Braderie Open Dag Waterrecreatie in Woubrugge


25 mei 2013
Kunstmarkt Kunst aan/van Zee"25 mei 2013
Deelname "Katwijk on Stage"20 mei 2013
deelname veiling "Kunst doet Leven" in het DunaAtelier3 tot en met 27 april 2013
Expositie bibliotheek Hillegom


Zaterdag 23 maart

Workshop Lentebloemen Tafeldecoratie

 vrijdag 22 maart 2013
Sing-inn onder begeleiding van Ferrie Moene


Zondag 17 maart, 11 - 15 uur
Workshop Vilten door Sandra Menken


oktober 2012
Expositie in woonzorgcentrum DSV Duinrand


zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2012
Montmartre Noordwijkerhout


Zaterdag 1 september 2012
Deelname kunstfestival Klank en Kleur Lisse


Woensdag 29 augustus 2012
Workshop "beeld maken" bij Bea Reeuwijk


Zaterdag 25 augustus 2012
Kunstmarkt in Katwijk Binnen (Achterweg)


27 april - 27 juli 2012
Expositie "Zomer in Overduin" in Verzorgingstehuis Topaz Overduin


16 juni 2012
braderie Open dag Waterrecreatie in Woubrugge


Zaterdag 26 mei 2012
Kunstmarkt "Kunst aan/van Zee"
 


30 april 2012

Montmartre Katwijk aan Zee (Koninginnedag)


15 april 2012
Workshop "Vrij schilderen" in atelier van Elisabeth Droop13 januari t/m 29 maart 2012
Expositie “KuCo anno 2012” in Het Leidse Volkshuis


17 maart 2012

Diverse KuCo kunstenaars hebben in het kader van "NL Doet" gezamenlijk 3 banken beschilderd in verpleeghuis De Wilbert in KatwijkDonderdag 26 januari 2012

Onthulling “Panorama Katwijk” in verpleeghuis de Wilbert in Katwijk

&

Nationale gedichtendag 20128 september tot en met 5 november 2011
Expositie "Dichter bij kunst"
Bibliotheek Lisse


22 en 23 oktober 2011
diverse KuCo leden waren aanwezig op het Schildersfestival in Noordwijkerhout


15 juli - 15 oktober 2011
Expositie "Zon, Zee, Zomer" in gezondheidscentrum Het Wantveld in NoordwijkVan 4 tot en met 29 juli 2011
Expositie "The Year After" in het gemeentehuis in Katwijk30 april 2011
Montmartre Katwijk aan Zee
Tussen 11 en 15 uur waren diverse KuCo leden live aan het schilderen19 januari tot en met 24 februari 2011
Expositie in het Gemeentehuis in Rijnsburg20 november tot en met 30 december 2010
Expositie "Vrolijke Wintermaanden"
in Galerie van Haeften in NoordwijkJuli 2010
Expositie in gemeentehuis van Katwijk